Ratolins ergonòmics

Coneixes els ratolins ergonòmics? Ausatel te’ls presenta.

Certament, el ratolí s’ha convertit en una eina imprescindible per a qualsevol persona que treballi o utilitzi l’ordinador. Ja sigui per un PC de sobretaula o un portàtil, és inevitable utilitzar el ratolí i, amb l’estàndard, tenim molts números per acabar patint el famós síndrome del túnel carpià o fins i tot, colze de tenista, segons alguns estudis.

El ratolí ergonòmic ens situa la mà en una posició natural i està dissenyat perquè en el moment d’utilitzar-lo es distribueixi la pressió de manera que l’avantbraç i l’espatlla siguin els encarregats de proporcionar el moviment del ratolí. A més es tracta d’un ratolí de 5 botons: els clicks primaris, secundaris i terciaris i dos més que s’activen amb el dit polze des del lateral.

Així que ja saps, tant si és per l’oficina com pel gaming, el ratolí vertical és una molt bona opció a tenir en compte.

Que t'ha semblat?
[Total: 5 Mitjana: 2.4]