MailSotre Server – Arxiu de correu electrònic

Cada cop més empreses es troben amb dificultats per tenir accés a correus històrics amb el seu client de correu, temps d’espera interminables o sistemes de rastreig poc eficients fan que tinguem una gran quantitat de correu electrònic però no sigui àgil ni pràctic accedir-hi treure’n rendiment.

L’equip d’Ausatel Sistemes el pot ajudar a resoldre aquest problema amb MailStore Server

Amb MailStore Server, les empreses de totes les mides poden aprofitar totes les avantages jurídiques, tècniques i econòmiques que aporta tenir un arxiu de correu electrònic d’una manera segura i moderna. El programa guarda còpies perfectes de tots els correus en un arxiu central i garanteix així la seguretat i disponibilitat d’una quantitat indefinida de dades al llarg dels anys.

El programa funciona sobre Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Server 2003, 2008, 2011, 2012 i es compatible amb diferents sistemes de correu electrònic, tals com:

 • Micorosft Exchange Server 2003, 2007, 2010, 2013 y 2016
 • Microsoft Office 365
 • Google Apps
 • Servidors compatibles amb IMAP o POP3
 • MDaemon, IceWarp i Kerio Connect
 • PST, EML i altres formats de correu electrònic
 • Clients de correu com Microsoft Outlook o Mozilla Thunderbird
Exemple pràctic

Tenim un sistema de correu a l’empresa amb Microsoft Exchange

El servidor dona servei a unes 50 bústies de correu, amb una pès actual de 120Gb.

Tenim el problema de que buscar qualsevol informació històrica (4 o 5 anys enrere) és molt lent. Per el camí alguns clients amb Microsoft Outlook han activat la opció de arxivar correu en arxius PST locals del pc, per tant la informació ja no és al servidor si no en el disc del client, a part has de buscar la informació en 2 arxius.

Els problemes queden solucionats amb un servidor de MailStore, aquest el configurem per arxivar tot el correu mes vell d’un any (“fora del servidor Exchange”) , a part i guardem també tots els arxius PST locals.

empresa_esquema_mail_mailstore

 • Podem buscar i recuperar correus ràpidament amb un únic buscador, tan es si es nou com vell. Ho podem fer des d’un pluggin de l’Outlook o també via web.
 • A part els administradors poden tenir control sobre totes les bústies, per tant si fa falta poden buscar un correu concret en tot el sistema de correu de l’empresa.
 • Un altre avantatge es que un cop arxivat, es configura perquè no es pugui esborrar mai més aquest correu, així no perdem informació.
 • La base de dades queda reduïda considerablement, segons la nostra experiència fins a 1/3 després de fer una desfragmentació del servidor d’Exchange.

Si se sent identificat amb aquesta situació o una de similar posis amb contacte amb nosaltres i li proposarem la millor solució per cada cas.