Avions tecnològics

Us imagineu pujar a un avió i escollir què veure per la finestra? Això és el que està provant la companyia Emirates que ha substituït les finestres per pantalles OLED d’alta definició que permeten escollir què veure en cada moment amb tecnologia 3D.

Segons expliquen, l’objectiu seria poder acabar eliminant les finestres per reduir debilitats estructurals i tenir avions més lleugers que poguessin volar a més velocitat i més altura alhora que consumir menys combustible. Tot i així, caldria poder garantir la seguretat de veure l’exterior a temps real sense dependre de l’energia del mateix avió.

Si us agrada la idea, tingueu en compte que, per ara, aquest sistema és exclusiu per les suites de primera classe de l’avió més nou de la flota, el Boeing 777-300ER.

 

Que t'ha semblat?
[Total: 0 Mitjana: 0]