Coneixeu les noves SD Express?

Coneixeu les noves SD Express?
Les targetes de memòria SD que acostumem a utilitzar en càmeres compactes o telèfons mòbils, fan un pas més.
SD Association, organització responsable dels estàndards per aquestes targetes, ha anunciat el seu darrer avenç en forma d’SD Express, amb una capacitat màxima d’emmagatzematge de 128TB i una velocitat de transferència de dades de fins a 985 MB/s. Fins ara, SD 6.0 imposava una capacitat màxima de 2TB i una velocitat de fins a 624 MB/s.
Aquest nou estàndard està pensat per treure el màxim profit de les aplicacions més exigents com la captura de vídeo 8K, el format fotogràfic RAW, els cotxes connectats, la realitat virtual o els drons, per exemple.
SD Express, serà compatible amb interfície PCI Express i amb el protocol NVMe i, segons sembla, podria sortir al mercat durant el primer trimestre de 2019.

Que t'ha semblat?
[Total: 0 Mitjana: 0]