Ausatel Cloud

Cada vegada són més les empreses que opten per gestionar les seves dades a través dels serveis Cloud que ofereixen els seus proveïdors informàtics.

 

Aquesta mesura suposa un gran estalvi d’inversió en hardware a l’hora d’adquirir equips de cabines i servidors, n’evita el manteniment i la gestió d’actualitzacions i seguretat  i, a més a més, s’economitza l’espai. Utilitzant els serveis Cloud d’Ausatel, podem fins i tot disposar de llicències de 365 o qualsevol altre software, sempre adaptat a les nostres necessitats i pagant just el que utilitzem.

 

Ausatel Cloud inclou una opció bàsica amb espai per a dades i còpies, còpies diàries amb 14 dies de retenció i discos SSD. A partir d’aquí, existeix la possibilitat d’ampliar l’espai de dades i còpies, així com d’incloure el software que es necessiti.

 

Per estar tranquils i tenir la seguretat de que les dades i la gestió de la nostra empresa estan a bon resguard, Ausatel Cloud.

 

Més informació a: ausatel@ausatel.cat

Que t'ha semblat?
[Total: 4 Mitjana: 3]