Nou software de control i gestió d’entrades i sortides de les empreses

Des d’Ausatel hem dissenyat i aplicat un nou software de control de presència mitjançant càmeres que realitzen el control i la gestió d’entrades i sortides mitjançant la lectura de matrícules i reforcen la seguretat dels espais de treball i oficines dels clients.

Per tal d’ampliar el nostre ventall de productes, hem vetllat per adaptar-nos de nou a les necessitats dels nostres clients. En aquest cas, hem ideat un control de presència per a les empreses col·locant càmeres a diferents punts de les seves instal·lacions.

Hem desenvolupat un software que permet prendre el control i la gestió de les entrades i sortides de l’empresa. Mitjançant un software d’Axis es controlen les càmeres de seguretat que prèviament hem  col·locat a l’exterior de l’empresa, i es realitza una lectura de matrícules. Finalment, gràcies al nou software desenvolupat, es crea un registre d’entrades i sortides de les instal·lacions.

La novetat d’aquest software és el pas endavant que hem desenvolupat en quan a la lectura de matrícules de vehicles. El fet de poder registrar el codi dels vehicles que entren i surten de les instal·lacions, permet saber qui hi ha dins el recinte i obtenir un registre de tots els moviments realitzats durant el dia o per cada un dels vehicles.

La primera instal·lació d’aquest nou producte ha estat en una empresa de Tona. El resultat ha estat molt satisfactori.

Que t'ha semblat?
[Total: 2 Mitjana: 5]