Últimes novetats del WhatsApp!

Durant els últims mesos s’han afegit moltes funcionalitats a WhatsApp i és que les trucades de vídeo en grup ja estan disponibles pels usuaris de iOS i Android de tot el món.
Es tracta de trucades de veu i vídeo grupals de fins a quatre integrants que es poden realitzar de manera molt simple: només cal iniciar una trucada amb algun dels contactes i, posteriorment, pressionar el botó per “afegir participants” que apareixerà al costat superior dret que ens deixarà sumar dos contactes més.
Per temes de seguretat sembla que no cal preocupar-se ja que la companyia ha anunciat que amb aquesta ampliació de funcions per a les trucades, el xifrat d’extrem a extrem que ja estava disponible pels missatges de text des del 2016 s’afegeix a aquest tipus de comunicació.
Ja ho sabeu, doncs. Toca actualitzar Whatsapp i a provar-ho!

Que t'ha semblat?
[Total: 1 Mitjana: 2]