Protecció de dades, incentius per garantir la seguretat dels usuaris

Com sabeu, des d’Ausatel insistim en la protecció de les vostres dades i comptes. Sovint sembla una idea carca que ens requereix invertir un temps que no volem perdre així que acostumem a obviar-ho fins el moment en que realment sona l’alarma.
Doncs bé, davant aquest fet la companyia Epic Games està enviant als usuaris de Fortnite: Battle Royale correus amb assumptes com “Ajuda’ns a protegir el teu compte” o “Manté el teu compte segur” que activa l’autenticació del mateix en dos passos.
La novetat que incorpora Epic Games per fer-ho és, però, una recompensa pels jugadors que activin aquesta autenticació: un ball gratuït pels seus personatges, el Boogie Down. Aquesta coreografia va ser escollida per concurs!
La iniciativa ha estat tant exitosa que ja hi ha desenes de vídeos a YouTube sobre com aconseguir aquesta recompensa i no seria estrany que el procediment es repetís en nous títols o altres plataformes de jocs OnLine.
Sembla que qualsevol idea és bona si aconseguim garantir la seguretat dels nostres usuaris.

Que t'ha semblat?
[Total: 1 Mitjana: 5]