PHC Software, el nostre nou engranatge en software de gestió

Des d’Ausatel ampliem la nostra oferta de productes per seguir-nos adaptant a les diverses necessitats de negoci dels nostres clients. Amb aquest objectiu, hem signat una aliança estratègica amb PHC Software, un fabricant de software expert en gestió empresarial a nivell internacional.

INFOGRAFIAAquest nou engranatge que incorporem als nostres serveis ens permet distribuir els productes de PHC CS Corporate i Advance orientats a tot tipus d’empreses, des d’start-ups fins a grans empreses. El programari de PHC Software permet una gestió transversal del negoci oferint solucions a diversos sectors i àrees específiques de les empreses.

En primer lloc, cal destacar el programari destinat a Gestió i ERP. Aquest programa permet satisfer les necessitats de l’empresa en termes d’informació i gestió del dia a dia. Aquest software ofereix solucions per a la gestió comercial, financera, de logística i distribució: la integració de tot el sistema permet assolir gestió excel·lent del negoci.

D’altra banda, el CRM és un programari que realitza una visió global dels clients actuals i potencials i dels punts d’interacció de les àrees o departaments de l’empresa. El CRM permet establir accions per captar nous clients i augmentar el contacte amb els clients actuals i potencials: possibilita anticipar-se a la competència i reaccionar davant els canvis del mercat.

En tercer lloc, és destacable el software de control de flota. Aquesta aplicació de PHC permet controlar l’evolució del cost dels vehicles i permet optimitzar-ne el seu manteniment. Aquest software ofereix funcionalitats molt diverses entre les quals cal destacar: control a temps real dels costos de cada vehicle i garantia del manteniment de la flota de forma professional i eficaç.

Finalment, cal tenir en compte que PHC Software també ofereix programari específic per a gestió d’establiments, gestió de processos industrials i d’obres, gestió d’equips i departaments, entre d’altres. Evidentment, PHC ofereix suport tècnic i servei d’atenció al client constant a tots els seus usuaris.

Aquesta és la nova aposta que llencem des d’Ausatel: continuem aportant productes professionals i de qualitat que donin solucions palpables a les necessitats diàries dels nostres clients.

LOGOS

Que t'ha semblat?
[Total: 3 Mitjana: 5]