GestAUSA: Copiar factures de venda i de compres

Moltes vegades, sobretot en factures de despeses, ens trobem que hem de crear una factura molt semblant a una del més anterior, per exemple; factures de telèfon, d’aigua, manteniments, contractes… Per facilitar aquest procés hem afegit al GestAUSA l’opció de copiar factures ja creades … Al afegir un nova nova factura ens apareix un botó de ‘copiar’ al costat del número de factura: (aquest procés copia tots els camps de la capçalera i tots els de les línies de la factura)

Al clicar en aquest botó se’ns mostra una pantalla on podem buscar la factura a copiar. En la primera columna ens surt el signe ‘+‘. Al fer-hi un clic podrem veure les línies associades a la factura seleccionadaUn cop hem trobat la factura que volem copiar, amb un doble clic en el número de factura tindrem ja el registre copiat en pantalla, llavors sols faltarà canviar els camps on els valors hagin canviat; Data, Ref.Factura, … i guardar la factura.

En l’apartat de vendes, a més de copiar factures, també podrem copiar factures proformes, pressupostos, contractes (autofactures), ordres de reparació (vehicles) . Al fer clic al botó copiar haurem d’escollir primer l’origen, tal com es pot veure en la següent imatge:

 

Que t'ha semblat?
[Total: 0 Mitjana: 0]