PHC Software

Tal i com us vam anunciar fa uns mesos, a Ausatel hem ampliat la nostra oferta de productes amb la venda i instal·lació d’un nou software: PHC, a fi de cobrir les necessitats diàries dels tots els nostres clients!

Què és PHC?

PHC és un software de gestió empresarial i comptabilitat que permet tenir un control total de les dades i augmentar el rendiment de l’empresa.

A més, PHC Software ofereix solucions als diferents sectors i àreas específiques de les empreses. Permet escollir entre tres categories: la Corporate, l’Advanced o l’Enterprise; segons la dimensió de cada empresa.

 • Eficiència

  PHC et permet automatitzar totes les tasques administratives

 • Flexibilitat

  Solucions sempre actualitzades en funció dels requisits legals

 • Control total

  Informat en tot moment de les teves dades

 • Comunicació

  Integració total entre departaments

 • Confiança

  Millora les relacions amb els clients i proveïdors

 • Llibertat d’accés

  Accés en diferents entorns i multi-dispositius, des de PC fins a mòbil.

L’objectiu de PHC Software és crear solucions intel·ligents, atractives i completes que proporcionen flexibilitat, rapidesa i èxit pels seus clients.

Dins de PHC les funcionalitats principals són la gestió de clients, proveïdors, la facilitat a l’hora d’automatitzar processos de facturació, les relacions empresarials i la visió global dels clients actuals i potencials.

Una altra característica de PHC és la seva personalització, ja que cada empresa es pot configurar el programa a la seva manera des del l’apartat més general fins al detall més característic.

Així doncs, no us ho penseu més. Siguin quines siguin les vostres necessitats, Ausatel us proposarà la millor solució! No dubteu en contactar-nos!