MailNet, campanyes d’e-mail màrqueting de forma fàcil i eficaç

Des d’Ausatel presentem una nova eina per realitzar campanyes d’e-mail màrqueting de forma eficaç i senzilla. Es tracta de MailNet, un servei de PGI Software, que permet enviar correus a múltiples destinataris i conèixer els resultats de cada campanya d’una manera fàcil, sense cap cost de programació i complint amb la Llei de Protecció de Dades.

  • Suport proper
    Mailnet ofereix suport directe via correu electrònic o telèfon per a qualsevol consulta: inclús per a crear un disseny de plantilla a mida.
  • Rendibilitat
    MailNet disposa de diferents modalitats de contractació que s’adapten a qualsevol necessitat. Estalvi i efectivitat garantits!
  • Formació continuada
    S’organitzen cursos online mensuals totalment gratuïts per als clients sobre formació de la plataforma, creació de plantilles i millora de resultats dels mailings.
  • Complint amb la LOPD
    MailNet incorpora una gestió automatitzada que compleix amb els requisits de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).
    Gràcies a aquesta gestió, els usuaris que es donin de baixa de la base de dades deixaran de rebre correus de forma automàtica.
    Es firma un contracte d’ús conforme no es farà servir cap dada de les llistes de subscriptors del client, oferint tranquil·litat i confidencialitat a les empreses.
  • Experiència i reputació
    Més de 12 anys en el mercat avalen a MailNet com a una bona eina per a fer enviament de mailings.


MailNet
dóna solució als problemes freqüents que generen les plataformes d’e-mail màrqueting:

PROTECCIÓ DE DADES

DadesLa majoria de plataformes no  compleixen amb la Llei de Protecció de Dades que garanteix la tranquil·litat dels usuaris que apareixen en la base de dades. Sense una bona gestió automatitzada de la gestió de baixes dels subscriptors, pot provocar denúncies per no complir els requisits de la LOPD.

SPAMspam
Sense un bon assessorament, ni comprensió de l’eina, és fàcil enviar e-mails mal estructurats o amb símbols que, per desconeixement, ens poden causar la detecció del nostre butlletí com Spam, sense arribar a la bústia d’entrada del destinatari.

LLISTES NEGRES

llistesSense un bon control de les llistes ni una bona gestió dels enviaments, moltes plataformes, al primer enviament descontrolat, posen el servidor on s’allotja la plataforma en llistes negres. Sense un bon manteniment del mateix, els teus correus no arribaran al teu destinatari.

SUPORT TÈCNICsuport

La majoria de plataformes gratuïtes són en anglès i només es pot comptar amb el suport tècnic que ofereixen a través de fòrums i internet. És difícil trobar ajuda per  les consultes.

Sol·liciti informació sense compromís contactant amb nosaltres!

Que t'ha semblat?
[Total: 1 Mitjana: 5]